Slow Living reminders

Heb jij...

 • Dat je soms gek wordt van al je ge-denk; je denk stroom houdt maar niet op?
 • Dagen dat je van hot naar her rent?
 • Geen tijd voor pauze? 
 •  Dat je geneigd bent om je eigen grenzen / behoeften te negeren?
 • Het gevoel dat je soms vast zit in automatische, onhandige patronen?
Sta je überhaupt wel eens stil? 😉 

Ontvang Slow Living Reminders

Wil je graag bewuster leven?

Maar merk je dat je door de waan van de dag snel wordt meegenomen en ’t dan weer vergeet? 

 • Even een break van je gedachtenstroom
 • Even uitzoomen, zodat je weer helder kunt zien
 • ‘Wakker’ worden uit de automatische piloot
 • De vriendelijke innerlijke stem meer aan ’t woord laten, ipv de kritische…
 • En een tikkeltje minder gehaast mag best 😉 

Ontvang Slow Living Reminders. 

Via WhatsApp.

Op random momenten in je week. 

Met kleine oefeningen, tips, reminders. 

Voor meer mindfulness en zelfliefde op je dag. 

Hoe werkt het?

 • Na aanmelding kom je op een speciale WhatsApp lijst. Dit is géén WhatsApp groep, dus je zult niet overspoeld worden door berichtjes van anderen. Het ziet er hetzelfde uit als ik jou een privé berichtje stuur. 
 • Via deze berichtjes stuur ik je korte mindfulness oefeningen of fijne reminders voor meer Slow Living in je dag. 
 • Je meld je aan voor de service tot eind februari. Je krijgt 3 – 6 keer per week een berichtje. Random, wanneer je het niet verwacht maar misschien juist wel heel goed kan gebruiken 🙂 

Het is zó fijn dat jouw appjes binnenkomen; ff stilstaan; ff voor jezelf. Heerlijk zachte ‘schop onder de kont’ - Eliane

De komende maanden...

De reminders stuur ik tot eind februari. Dit is de Slow Living winterservice 🙂 

Misschien merk je ’t ook een beetje, de mooie zomer is voorbij, het is vroeg donker, het is weer tijd voor een jas. Het zijn koude dagen, je bent druk met vanalles en nog wat… En voor je ’t weet zitten we midden in de drukke feestmaanden. 

Do you think you need some Slow Living?  

Al 300 mensen doen mee... lees hier wat ze ervan vinden:

Alsof Karlijn een zesde zintuig heeft 😉, de berichtjes komen precies op het juiste moment en zorgen er echt voor dat ik weer met beide benen op de grond sta - letterlijk, even een moment alles opnemen, voelen hoe ik me voel, in dat moment. Heel fijn!

Kirsten

Ik vind de reminders echt een verademing. Ik dacht dat ik al met mindfulness bezig was, maar nadat ik jou berichtjes elke keer krijg wordt ik er toch op gewezen dat dit niet altijd zo is. Ik wordt er rustiger van en neem meer afstand van mijn telefoon wat ik als heel prettig ervaar. Ik kijk elke keer uit naar de berichtjes!​

Tessa

Wat zijn de slow living reminders fijn zeg! Iedere keer als ik een berichtje krijg voelt dat speciaal (even aandacht voor mij 😊) Ik probeerde al de tips die ik las op Facebook in mijn dagelijks leven toe te passen, maar dit zijn net even wat extra aandacht momenten... heel fijn/tof. Bedankt! 😘

Lianne

Er is maar 1 woord voor. Fantastisch! Door iedere dag een reminder te krijgen dat je even bij jezelf of je omgeving stilstaat heeft in een korte tijd wonderen gedaan. Mijn stresslevel is dermate gezakt dat ik weer kan slapen, minder pieker en het belangrijkste: ik kan weer genieten. Dankjewel!

Leonie

Ik vind het fijn dat er een klein doe - opdrachtje in zit. Je biedt afwisseling door soms ook korte denkvragen ertussen te stellen. Ook dat de reminder op ieder moment vd dag komt is erg prettig.

Jesmai

Karlijn weet je op een subtiele, maar indrukwekkende manier te herinneren aan een momentje voor jezelf. Waar ik vaak de appjes ongeopend laat, omdat ik denk “dat komt straks wel”, slaat Karlijn de spijker op zijn kop door via de reminders me erop te wijzen dat dat inderdaad vaak gebeurt. Maar waarom zou je jezelf dat momentje rust niet nu gunnen, terwijl andere mensen je op elk moment van de dag mogen storen en jij daar direct op reageert.

Marleen

Waarom doe ik dit?

In deze drukke wereld waar veel van ons wordt verwacht, is het soms echt een uitdaging om ‘wakker’ te blijven. In plaats van verzonken in gedachten of in de drukte van de dag; bewust te voelen wat er NU is, waar je nu bent, hoe je je nu voelt, waar je nu met je aandacht bent, waar je nu behoefte aan hebt. 
Tijdens de trainingen en retraites die ik geef, hoor ik vaak dat het de grootste uitdaging is om je gedurende de dag te blijven herinneren aan mindful zijn. We worden meegenomen in de automatische patronen, in onze drukke planning, in het zorgen voor anderen. Dan is het fijn om af en toe een reminder te krijgen. Een lief klein tikje op je schouder… joehoe, ben je er nog? Of ben je verzonken in gedachten?  ia w
VVI
mindful eten

Veelgestelde vragen

Nee, het is geen WhatsApp groep. Het is een lijst. Dat betekent dat ik in 1x naar iedereen in de lijst een bericht kan sturen. Maar niemand, behalve ik, weet wie er in de lijst staat. Jij krijgt het te zien alsof ik alleen een berichtje naar jou stuur. 

Nee, je hoeft niks terug te zeggen. Alleen maar te ontvangen.

3-6 keer per week. Random. En ik zal je niet ’s nachts wakker appen 😉 

Ja natuurlijk. Als je merkt dat je ze niet meer wil ontvangen dan meld je je af. Dit doe je in een app’je naar mij met daarin de tekst: SLOW OFF. 

Voel je vrij om je af te melden. Ik herken het maar al te goed. Dat je je ergens voor aanmeldt en op een gegeven moment hoeft het gewoon niet meer. Helemaal prima! Ik vind het juist fijn dat je luistert naar jezelf en goed voor jezelf zorgt. We can still be friends, right? 🙂 

Je kunt op elk moment instromen, je krijgt de berichtjes tot eind februari. 

Een telefoon, WhatsApp en mijn telefoonnummer opgeslagen in je mobiel. 

Ja, ik ben de enige die jouw nummer kan zien. Als je je voor de Slow Living reminders aanmeldt ga je akkoord met het privacybeleid.

Kort gezegd komt het hier op neer:

 • je telefoonnummer blijft privé en wordt niet verspreid
 • als je reageert blijft je reactie ook privé, alleen ik zal dit zien.
 • je telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor de administratie van de gebruikerslijst van deze WhatsApp service. 

Slow Living reminders

2,50 Per maand
 • Je ontvangt tot en met februari 2019 de Slow Living reminders via WhatsApp
Aanbieding

Heb je nog een vraag?

Stuur me een app’je op 0620957599 of stuur een mail naar karlijn@karlijnjacobs.nl .

Wat anderen er van vinden

Deze berichten helpen me echt! Super fijn dat je dit doet! Komt voor mij op het goede moment, ben een beetje in een gat gevallen en heel erg op zoek naar wie ik nou ben, waar ik naartoe wil en hoe ik dat aan ga pakken. Deze reminders helpen me heel erg om toch af en toe uit die gedachtenstroom te komen.

Hilde

Wat een leuke zen-appjes van jou. Die van vandaag kwam echt op het goede moment. Het werkt zo goed omdat 't even tussendoor komt.. word je even bewust van je drukke leventje en even pas op de plaats.. vind het fijne momentjes, dus dank je wel dat ik mee mag doen!

Else

Het is superfijn om iedere dag een reminder te krijgen. Dan sta je er bewust bij stil. Anders schiet het er toch bij in ondanks alle goede voornemens😊

Tessa

Ik heb de afgelopen tijd de slow living reminders gekregen en ik vind ze super! Het helpt me echt om even in het moment te zijn, om even op de rem te trappen en bezig te zijn met het hier en nu. Echt heerlijk. Van mij mag je hier voorlopig nog wel mee doorgaan!

Patty

Ik wil maar al te graag laten weten hoe fijn het is om de reminders te ontvangen op whatsapp. En ik zou het super vinden als je ermee doorgaat! Naast dat het even een moment van stilstaan is, merk ik ook dat als ik whatsapp open ik vaak jou eerder gestuurde berichtje nog even zie staan. Zo heb ik bijvoorbeeld gisteren een paar keer per dag even een moment genomen om bewust in en uit te ademen. Heel erg fijn, dank je wel!

Tanja

Je app-jes zijn ankerpunten die ervoor zorgen dat ik even door zie dat ik 'in de waan van de dag zit'. Fijn om daar soms zo van bewust van te worden. Dankjewel!

Natascha

Het helpt mij, om na een jaar van burn out, nu in het gezonde gewone leven soms even terug gefloten te worden.

Martine

Echte cadeautjes lieve Karlijn jouw mindful reminders. Mooi hoe de zachtheid hier doorheen klinkt. Ben er blij mee! Dank je wel 😘

Marina

Dank je wel voor je berichtjes! Super fijn te krijgen en heel leuk om er even aan te denken om het rustiger aan te doen.

Jaimie

Heel fijn deze meldingen! Pff wat ben je soms in gedachten onbewust met gekke dingen bezig. Wat jij nu doet voor zoveel mensen, je bent een prachtmens <3

Daisy

Het brengt me echt direct terug in het hier en nu. Ben zo blij net de appjes! Het helpt me echt!

Esther

Heeeeeel fijn!! Letterlijke reminders.

Inja

Ik verheug me elke dag op je appjes, heerlijk. Zo fijn je berichtjes, steeds een reminder van wat ik weet.

Jacqueline

Na de mindfulness training helpt me dit heel erg om mindful te blijven, in het nu. Dan denk ik weer; 'oja, rustig aan! Stap voor stap'.

Laura

Het is zó fijn dat jouw appjes binnenkomen; ff stilstaan; ff voor jezelf. Heerlijk zachte ‘schop onder de kont’ 😘

Eliane

Hoe snel ik mezelf verlies in de drukte... merk ik pas op als ik jou berichtjes krijg. Dank je wel Karlijn!

Anne