Slow Living
Samen mediteren

Wil je samen oefenen, met mediteren en liefdevol voor jezelf zijn?

Deze week:

Meedoen:

Klik een paar minuutjes voor we beginnen op de groene button hieronder, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar de plek op Zoom, waar we samenkomen. Fijn je te zien! (Ik zit 10 minuten vantevoren klaar)

 

LET OP: als er een wachtwoord wordt gevraagd is dit: slowliving

Hierna wordt je doorgestuurd naar de pagina van Zoom, de plek waar we online samenkomen. 

Hoe werkt het?

We mediteren met een klein groepje samen, via Zoom. 15 minuutjes. Het is handig als je de app van Zoom installeert, maar het kan ook via de browser.  Dat doen we via een videogesprek, omdat je dan echt het gevoel hebt dat je samen bent. Dat is versterkend bij de meditatie. Het kan met je beeld aan, uit, of naar boven gericht. Allemaal oké. Mij zie je sowieso in beeld. Doordat we het geluid aan hebben horen we soms achtergrond geluidjes van elkaar, dan is het net alsof we echt samen zijn.

Hoe zien de meditaties eruit?

Het is altijd een meditatie waarin je oefent / traint met liefdevol, mild en zacht zijn voor jezelf. Voor alles wat je ervaart, voor gedachten over jezelf, over een situatie, een lastig gevoel, alles wat je opmerkt tijdens het mediteren. Omdat we dit niet vaak genoeg kunnen oefenen. 

Soms zijn we met z'n 4'en, soms met z'n 12'en, elk keer anders.

Wat kost het?

Gratis.
Ik doe dit graag samen met jullie, met veel liefde. Echter, meerdere keren werd me gevraagd of mensen toch iets konden geven. Dus als je graag een donatie wilt doen, dan kan dat hieronder.
Hoeft niet, mag wel :-)

Aanwezig zijn, bij wat er is, bij wat er nu in je leeft. Zonder er meteen op te reageren. Zijn met wat er is. Vanuit een zachte en liefdevolle houding.
Fijn dat je erbij bent, liefs Karlijn.

Hierna wordt je doorgestuurd naar de pagina van Zoom, de plek waar we online samenkomen. 

Vrijwillige donatie

Ik doe dit graag samen met jullie, gratis, met veel liefde.
Alleen, meerdere keren werd me gevraagd of je me toch iets kon geven als bedankje. Dus als je graag een donatie wilt doen, dan kan dat hieronder. Hoeft niet, mag wel 🙂

Bedrag

Dank je wel! Na je donatie kom je vanzelf weer terug op deze pagina.

Stuur een bericht
1
Hoi! Kan ik je helpen? Liefs Karlijn