Slow Living
Samen mediteren

Wil je samen oefenen, met mediteren en liefdevol voor jezelf zijn?

Deze week:

Hoe werkt het?

We mediteren met een klein groepje samen, via Zoom. Het is handig als je de app van Zoom installeert, maar het kan ook via de browser.  Dat doen we via een videogesprek, omdat je dan echt het gevoel hebt dat je samen bent. Dat is versterkend bij de meditatie. Het kan met je beeld aan, uit, of naar boven gericht. Allemaal oké. Mij zie je sowieso in beeld. Doordat we het geluid aan hebben horen we soms achtergrond geluidjes van elkaar, dan is het net alsof we echt samen zijn.

Hoe lang duurt het?

15 minuten. Wees er een paar minuutjes eerder. We beginnen stipt op tijd, en eindigen ook precies na 15 minuten, zodat je daarna weer rustig verder kunt met je dag. 

Hoe zien de meditaties eruit?

Het is altijd een meditatie waarin je oefent / traint met liefdevol, mild en zacht zijn voor jezelf. Voor alles wat je ervaart, voor gedachten over jezelf, over een situatie, een lastig gevoel, alles wat je opmerkt tijdens het mediteren. Omdat we dit niet vaak genoeg kunnen oefenen. 

Wat kost het?

Ik doe dit graag samen met jullie, met veel liefde. Echter, meerdere keren werd gevraagd of mensen toch iets konden geven. Dus als je graag een donatie wilt doen, dan kan dat hieronder bij de oranje button.
Hoeft niet, mag wel :-)

Hierna wordt je doorgestuurd naar Tikkie, waar je zelf een bedrag mag invullen.

Meedoen

Klik op de groene button hieronder, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar de plek op Zoom, waar we samenkomen. Fijn je te zien!

 

LET OP, als er een wachtwoord wordt gevraagd is dit: slowliving

Hierna wordt je doorgestuurd naar de pagina van Zoom, de plek waar we samenkomen. 
samen mediteren slow living

Aanwezig zijn, bij wat er is, bij wat er nu in je leeft. Zonder er meteen op te reageren. Zijn met wat er is. Vanuit een zachte en liefdevolle houding.
Fijn dat je erbij bent, liefs Karlijn.