Annuleringsvoorwaarden

Wat te doen bij annuleren?

Je kunt je aanmelden voor één van de Slow Living activiteiten door middel van het desbetreffende formulier. Je deelname is bevestigd nadat de volledige betaling is ontvangen en je van Slow Living per mail bevestiging hebt ontvangen.

Bij het aanmelden ga je er natuurlijk niet vanuit dat je het moet annuleren, maar mocht dit onverwachts toch het geval zijn, dan gelden de volgende voorwaarden:

    • Annulering dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren via een e-mail naar karlijn@karlijnjacobs.nl . Hierna wordt een bevestiging gestuurd dat de annulering ontvangen is; uitsluitend dan is de annulering geldig.
    • Als je langer dan 30 dagen vóór aanvang van de activiteit annuleert, ontvang je het volledige bedrag terug (verminderd met €15 verwerkingskosten).
    • Als je tussen de 30 en 14 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert, ontvang je 50% van de betaling terug.
    • Als je korter dan 14 dagen voor aanvang annuleert, kunnen we helaas geen restitutie laten plaatsvinden.
    • Voor bovenstaande geldt: mocht je iemand anders vinden die in jouw plaats kan gaan, dan ontvang je 100% van je betaling terug. Mocht er een wachtlijst zijn dan kan hier aanspraak op gedaan worden. 

Mocht een activiteit onverhoopt niet doorgaan wegens onmacht of ziekte van de trainster, dan wordt er een alternatieve datum aangeboden. Mocht dit niet passend zijn, dan zal restitutie van de gehele betaling plaatsvinden.

Stuur een bericht
1
Hoi! Kan ik je helpen? Liefs Karlijn