Reviews

Lees hier ervaringen van deelnemers:

Al meer dan 80 mensen gingen je voor!
Het Slow Living Weekend is bijzonder. Het was soms een confrontatie met delen van mezelf waarbij ik meestal liever wegblijf. Maar het heeft me veel liefde en ruimte daarin gebracht, en het voelen / ervaren van lichtheid. Karlijn schept met haar Zijn en met hoe ze het weekend heeft vormgegeven een veilige sfeer. Elk onderdeel is goed doordacht en biedt je echt iets. De meditaties zijn ontzettend prettig en het feit dat buiten-zijn en wandelen een onderdeel is van het weekend maakte me heel gelukkig. Ik kan dit iedereen aanraden.
Afieke van der Zanden
Voor de tweede keer bij het Slow Living Weekend geweest. De rust, de stilte, de energie van jou, de slaapplek, alles voelt fijn! Ik heb het gevoel dat alles weer kan stromen door mijn lichaam, blokkades zijn weg. Heel fijn! Je bent zo’n enorm fijn mens waar ik me heel prettig bij voel. Ik vind het zo mooi om te zien hoe jij alles met rust en aandacht doet. Het was heel fijn, ontspannend, niets moet, alles mag. Dank je wel Karlijn.
Anoeska van der Maas
Het was een bewogen maar toch stil weekend. Het heeft me rust gebracht, ruimte in mijn hoofd, langzamer en liever kijken naar de wereld om mij heen. Zelfs inzichten zoals; ik gun mijzelf de liefde.
Iris Hanssens
Van te voren was ik best een beetje bang voor wat me te wachten stond, maar achteraf was dat helemaal niet nodig. Ik werd goed ontvangen en ben nog steeds aan het genieten van de rust. Ik ben me er weer bewust van dat er ook een rem is. Wanneer ik vaker even op de stopknop druk, dan kan ik veel beter presteren. Voor mensen die zeggen ‘niet stil te kunnen zijn’ is dit ideaal. Het mooiste moment was in het bos, ik kwam in een staat waar ik nog niet was geweest. De laatste meditatie met de piano was prachtig en emotioneel. Wanneer je altijd bezig en druk bent, en je even een moment voor jezelf wilt, is het Slow Living Weekend echt een aanrader. Karlijn is een super goede begeleider die ervoor staat om iedereen de beste tijd te geven. Bedankt Karlijn!
Iris Ijzerman

'Ik voelde een rust over me heen komen die ik lange tijd niet gevoeld heb.'

Dit weekend heeft me gebracht dat ik niet verantwoordelijk ben voor gesprekken, gespreksstof en sfeer. Ik heb gemerkt dat ik in stilte zodanig kan functioneren en dat ik om hulp kan vragen en die ook krijg als het nodig is. Dat ik meer mag voelen in mijn lijf, dat ik dat richting mag gaan geven en dat het ook oké is om wel iets te ‘doen’. Karlijn weet het het Slow Living weekend op een minimalistische wijze te vatten waar Slow / vertragen over gaat. Dat je geen hippe instagram locatie met kasjmieren lakens en tafels vol bloemen nodig hebt om stil te staan en naar binnen te keren. Dat dat voor een prima budget op een prima accommodatie in een prachtige omgeving net zo goed, zo niet beter, ook kan. Haar aanwezigheid is zacht, zonder dwang en duidelijk. Ze is er als het nodig is en vertrouwt dat dat genoeg is. Haar oefeningen zijn zacht en liefdevol en lang genoeg om het te ‘begrijpen’ maar kort genoeg om kwelling te voorkomen. Dus juist voor de ‘instapper’ op het gebied van mindfulness/meditatie perfect.
Maxime van Ooij
Ik voelde een rust over me heen komen die ik lange tijd niet gevoeld heb. Ik ben weer gaan voelen ipv denken, ik was vergeten wat dat was. De meditatie op zaterdagavond was een kleine break through voor mij, dank je wel. Het is echt een weekend ‘niet hoeven’, echt even stilstaan. Heel erg fijn.
Annemiek Gijsbers
Vol nieuwsgierigheid aan dit weekend begonnen. Het laten komen, zoals het is. Het was heerlijk. Een cadeau aan mezelf. In een prachtige omgeving, (h)eerlijk eten. Ik ben een ervaring rijker en zeker ook een aantal inzichten. Een goede ‘reset’ om echt meer in het ‘nu’ te leven. En m’n zegeningen te tellen. Dank je wel Karlijn, dat je dit weekend zo rustig en duidelijk hebt verzorgd. Ook het duidelijke programma vond ik heel fijn. Liefs.
Petra Kies

'Ik voel meer zelfliefde en acceptatie'

Dit weekend was echt een cadeau aan mezelf. Een moment waarin niets moet, maar alles goed is. Je verzorgt je innerlijke met de aandachtige meditaties en de overheerlijke maaltijden. De omgeving biedt rust. De stiltes vertragen je dag. Ik voel meer zelfliefde en acceptatie. Langzaam kwam ik steeds dieper tot mijn eigen gevoel. Dit gevoel zou ik graag willen blijven vasthouden. Ik zou er graag zo een paar dagen bij willen boeken. Bedankt voor dit liefdevolle weekend.
Sukming de Kruijf
Ik ben in een warm bad beland. Je kunt zijn wie je bent zonder oordelen en verwachtingen. Alles mag en kan, niets is gek. Vanaf het eerste moment voelde het goed en veilig. Het was soms best confronterend, ik dacht verder te zijn dan ik ben. Het gaf me rust, inzicht, zelfconfrontatie, ruimte, lucht. Een heerlijk weekend voor jezelf in een bijzondere accommodatie. Dank je wel.
Heerlijk; een verademing om niets te hoeven, aandacht te kunnen besteden aan eten, wandelen en mediteren en kunnen reflecteren op mijn leven in een inspirerende, warme omgeving met begeleiding die ruimte liet voor iedereen en aanwezig wanneer nodig. Het programma was precies goed qua activiteiten en momenten voor jezelf. Het voelde ook als een echte vrije keuze om wel of niet mee te doen aan activiteiten. De omgeving was zeer inspirerend en ontzettend mooi, voor mij een onbekend deel van Nederland. Het eten was heerlijk en wij als deelnemers zaten al snel op dezelfde golflengte.
Saskia van Liebergen
Het was heel fijn, echt tijd om te landen. Ben zo blij dat ik de keus heb gemaakt om dit weekend bij jou te doen, bedankt voor alles! Fijne plek, prachtige omgeving, heerlijk eten, kundige begeleiding, balans tussen stiltemomenten en eigen ruimte om iets te doen was prima, de hele dag (heerlijke) thee en fruit, lieve groepsleden, de maaltijden en mooie wandelingen in stilte om echt tot jezelf te komen, kortom; top! Ja zeker! Je hebt het mooi neergezet met respect voor ieder die er was en daarmee een veilige en prettige sfeer gecreëerd. Daarnaast is het een mooie plek waar ik me helemaal thuis voelde.
Zoë van Burkom

'Ik heb het gevoel dat alles weer kan stromen door mijn lichaam, blokkades zijn weg.'

Wat een onzettend fijn weekend. Karlijn heeft een mooie mix van activiteiten georganiseerd; prettige meditaties, prachtige wandelingen, fijne muziek en yoga. Daarnaast voldoende tijd voor jezelf, de ruimte om even niet mee te doen en bovendien een sfeervolle locatie en heerlijk eten. Aanrader!
Anne
Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Dit weekend heeft me rust en bevestiging gebracht. Het programma was fijn. Moest wel onwijs wennen aan de stiltes, maar goed, voor een kwebbel als ik ook wel eens goed 🙂 Ga vooral door met dit mooie weekend!
Esther
Dank je wel voor dit heerlijke weekend. Jouw fijne begeleiding, de prettige groep, het heerlijke eten en de mooie omgeving hebben me opgeladen. Het stil zijn was in het begin confronterend, later juist ook fijn. De stilte heeft me veel gebracht. Even helemaal niets hoeven! Het heeft me doen beseffen dat ik ook na dit weekend de dingen met meer rust en aandacht wil doen. Ook de locatie was fijn. Ik kijk dankbaar terug op dit mooie, waardevolle weekend.
Heerlijke tijd voor ieder die daar behoefte aan heeft, door stilte te ervaren wat er speelt. Rust creëren en even offline zijn, ik heb echt een Slow Living weekend gehad.
Bo

'Het geeft me rust, inzicht, zelfconfrontatie, ruimte, lucht.'

Bedankt voor het super mooie weekend. Ik had tijd voor mezelf, en kon echt stil staan en vertragen. Bijzonder! met bewondering zie ik hoe jij Slow Living uitdraagt en deel. Uit zoveel rust, liefde en passie. Echt een gave. Het komt van binnenuit, dat straal je uit. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.
Emmy Colijn
Dit weekend was een groot cadeau aan mezelf. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb veel rust, ontspanning en zelfreflectie ervaren. Ik gun iedereen zo’n heerlijk weekend. Niks hoeft, alles mag, veel tijd voor jezelf en super lekker eten!
Jolan de Kok
Het was heerlijk tot rust komen... Thuisgevoel en een fijne groep. Had een nachtje langer gewild.
Suzanne de Moor
Het slow-living weekend heb ik als erg fijn ervaren. Karlijn straalde een en al rust en liefde uit. Ze zorgde direct voor een veilige, warme setting waarin iedereen welkom was. Ik heb ontzettend genoten van de accommodatie en de omgeving. Wat een fantastisch mooi bos en wat een heerlijke plek in de Refter. Het weekend heeft me de rust gebracht waar ik al een tijd lang naar op zoek was, het was echt even niets hoeven en alleen maar lief voor jezelf zijn. Goed voor jezelf zorgen met de fijne meditaties, de yoga, het heerlijke eten en de frisse buitenlucht. Met name de momenten in pure stilte vond ik erg fijn. Automatisch ging ik met meer aandacht bewegen, voelen, leven. Ik zou het weekend zeker aanraden! Het is een prachtige combi van samen zijn, samen ervaren en tijd voor jezelf. De locatie en Karlijn nodigen je uit om echt langzamer, aandachtiger te leven en liefdevol naar jezelf toe te zijn. Daar komt bij dat de meditaties erg fijn zijn, de yoga voor iedereen toegankelijk en het eten ontzettend lekker!
Myrthe Reede

'Automatisch ging ik met meer aandacht bewegen, voelen, leven.'

Ik kwam de dag erna op mijn werk en terwijl ik er liep, voelde ik dat ik dicht bij mijzelf was. Ik voelde mijzelf zo duidelijk in mijn kracht. En dat voelde zo fantastisch en nu nog heb ik dat gevoel. Het weekend heeft me nog meer rust gegeven, het besef dat ik eigenlijk weet en voel vanuit mijn hart wie ik ben en wat ik kan en wil. De stilte vond ik erg fijn, hellemaal bij jezelf zijn. Het is een mooie beleving in een prachtig weekend verpakt. Een cadeau voor jezelf.
Lieneke Fluit
Het was geweldig. Bedankt voor de prachtige omgeving, een hele mooie plek om te verblijven, heerlijk eten, de liefde en de verbinding die ik dit hele weekend heb gevoeld met jullie allemaal. Het was fijn om heel veel samen te zijn, het was ook fijn om me zo, als ik daar behoefte aan had, terug te kunnen trekken, zonder dat iemand anders daar een oordeel over uitsprak. Ik vond het heerlijk. Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb de terugreis gebruikt om weer aan de drukte te wennen
Hilda Huisman
Ik vind Karlijn heel liefdevol, rustig en zeer empathisch. Dat maakt dat ze zeer benaderbaar is en het aanvoelde als dat zij een van ons, de deelnemers, was. Hierdoor heerste er een heerlijk ontspannen sfeer, waarin je het gevoel had dat alles mocht en niets hoefde. Ik vind haar onderscheidend doordat ze zo puur is. Karlijn leeft, in mijn ogen, het leven op de manier die zij zo graag aan ons wil meegeven, waardoor ze een voorbeeld is. En hierdoor is ze met haar enthousiaste, liefdevolle en warme energie steeds weer in staat om mij recht in mijn hart te raken.
Carina Voordenhout
Heerlijk weekend gehad. Lekker tot rust gekomen en weer beseft dat ik mijn dagen te vol wil proppen, ondanks dat ik daar echt al stappen in gemaakt heb. Heerlijk geslapen, genoten van het eten, lekker lui geweest. Weinig mobiel en geen ipad en laptop. Fijn. Vandaag direct thuis gestart met ochtendmeditatie en yoga, kaarsje aan, muziekje aan. Fijn. Verder, heerlijke bedden, lekker puur eten heel smaakvol, fijne begeleiding, prachtige locatie (binnen & buiten), lekker jezelf kunnen zijn.
Desiree Boerema

'Het gaf me rust, inzicht, zelfconfrontatie, ruimte, lucht.'

Het was een ontspannend weekend. In een inspirerende omgeving met allemaal lieve en mooie mensen. Ik heb oprecht genoten. ❤
Carola Scholten
Het was een heerlijk, ontspannen en fijn weekend. Er hing een oase van rust met fijne mensen. Ook was het heel fijn dat je niks verplicht bent, om aan alle activiteiten mee te doen bijvoorbeeld. Doen wat jij wilt en wanneer. Ik vond het fijn om eigen invulling aan de dag te geven zonder daar een schuld gevoel bij te hebben. Ook vond ik het fijn dat alle maaltijden in stilte waren, zo kwam ik tot mezelf.
Ingeborg Nieuwpoort
Het was weer heerlijk (dit was mijn 3e keer), even rust terug naar mijzelf los van het gewone leven. En jij bent de rust zelve en ook zo zacht,lief voor iedereen. Een prachtige "leiding" vol met respect voor de ander. Ik vond de stilte met de maaltijden erg fijn, stilte heerlijk. Ook merk ik hoe fijn het is dat je alleen gaat, geen sociale verplichting naar b.v je vriendin of zus. De omgeving en de plek zijn fantastisch!
Lieneke
Fantastisch! Rust en opladen. Tot jezelf komen en in een herboren lichaam huiswaarts. Het fijnste was de rust, de vrijheid, de locatie, ruimte om te nietsen veel slapen en heerlijk eten.
Lonneke
Wat een fijn weekend. Een echte break van alle drukte van alle dag. Voor mij was vooral het even stilstaan en beseffen wat je hebt belangrijk, dat is zeker gelukt. Dank je wel voor de fijne begeleiding, en mooie wandelroutes. Ik miste een klein beetje de actieve yoga maar al het andere maakte dat ruimschoots goed.
Selina Meeng

'Het mooiste moment was in het bos, ik kwam in een staat waar ik nog niet was geweest.'