Reviews

Lees hier ervaringen van deelnemers:

Al meer dan 100 mensen gingen je voor.
Het Slow Living Weekend is bijzonder. Het was soms een confrontatie met delen van mezelf waarbij ik meestal liever wegblijf. Maar het heeft me veel liefde en ruimte daarin gebracht, en het voelen / ervaren van lichtheid. Karlijn schept met haar Zijn en met hoe ze het weekend heeft vormgegeven een veilige sfeer. Elk onderdeel is goed doordacht en biedt je echt iets. De meditaties zijn ontzettend prettig en het feit dat buiten-zijn en wandelen een onderdeel is van het weekend maakte me heel gelukkig. Ik kan dit iedereen aanraden.
Afieke van der Zande
Lieve Karlijn, wat een fantastisch weekend! Ik ging met spanning en tranen, want ik ging voor de eerste keer in mijn leven iets voor mezelf doen, zonder verwachtingen van anderen of de maatschappij. Ik ging vier dagen mijn gezin achter laten, ik voelde me ergens ook schuldig , voor het achterlaten van mijn kleine kindjes. Nu, vier dagen later, vind ik het jammer dat het niet nog een paar dagen duurt. De rust, het goed zijn met mezelf, ik voel me intens gelukkig. Je hebt me het mooiste cadeau gegeven wat ik me maar kon wensen; me veilig voelen bij mezelf. Voelen dat ik het zelf kan, dat ik niemand nodig heb. Dat alle mensen in mijn leven er zijn om mijn leven te verrijken, niet om leegtes op te vullen. Het schuldgevoel is totaal verdwenen, mijn kindjes krijgen een betere versie van hun mama terug. Lieve Karlijn, jouw warmte en zachtheid, je fijne energie; door jezelf te zijn breng je zoveel moois! Dank je, dank je wel! Voor deze geweldige ervaring, voor het thuiskomen bij mezelf. Ga alsjeblieft zo door! Heel veel liefs.
Liselotte van Schaijk
Karlijn is een warme vrouw die het lukt om een oordeelvrije sfeer te creeren waar alles mag en kan. Ik kon volledig mezelf zijn, met de wetenschap dat er iemand was die me zag, hoorde en voelde. Het stil zijn was heerlijk en gaf zoveel ruimte voor inzichten en emoties. Ik kwam met vragen en hoop op antwoorden en ga met zoveel meer naar huis. Dank je wel Karlijn, ik kom zeker terug. P.S. de locatie is uitmuntend, het bos en de polder prachtig en het eten was geweldig.
Anke Biesenbach
Het was verrassend, intens en fantastisch. In mij is alles al precies zoals het moet zijn, ontdekte ik door de stilte en meditatie. Mooiste kadootje. En ik begrijp Thich Nhat Hanh, Eckhart Tolle en Jan Geurtz ineens écht, ik voel het.
Marielle Koster
Voor de tweede keer bij het Slow Living Weekend geweest. De rust, de stilte, de energie van jou, de slaapplek, alles voelt fijn! Ik heb het gevoel dat alles weer kan stromen door mijn lichaam, blokkades zijn weg. Heel fijn! Je bent zo’n enorm fijn mens waar ik me heel prettig bij voel. Ik vind het zo mooi om te zien hoe jij alles met rust en aandacht doet. Het was heel fijn, ontspannend, niets moet, alles mag. Dank je wel Karlijn.
Anoeska van der Maas

'Ik voelde een rust over me heen komen die ik lange tijd niet gevoeld heb.'

Van te voren was ik best een beetje bang voor wat me te wachten stond, maar achteraf was dat helemaal niet nodig. Ik werd goed ontvangen en ben nog steeds aan het genieten van de rust. Ik ben me er weer bewust van dat er ook een rem is. Wanneer ik vaker even op de stopknop druk, dan kan ik veel beter presteren. Voor mensen die zeggen ‘niet stil te kunnen zijn’ is dit ideaal. Het mooiste moment was in het bos, ik kwam in een staat waar ik nog niet was geweest. De laatste meditatie met de piano was prachtig en emotioneel. Wanneer je altijd bezig en druk bent, en je even een moment voor jezelf wilt, is het Slow Living Weekend echt een aanrader. Karlijn is een super goede begeleider die ervoor staat om iedereen de beste tijd te geven. Bedankt Karlijn!
Iris Ijzerman
Het was confronterend, ontroerend, verrassend. De confrontatie met jezelf aangaan is niet eng, maar heilzaam. Door de stilte en meditaties heb ik nieuwe lagen in mijzelf ontdekt, en heb ik bovenal geleerd dat al deze lagen er mogen zijn. Mild zijn voor jezelf is wat Karlijn mij heeft meegegeven. Tijdens de avondmeditatie overkwam mij eindelijk ontspanning, en tijdens de meditatie met de piano was ik tot tranen geroerd. Dank je voor het luisteren zonder oordeel en mijzelf tot het antwoord laten komen.
Julia Hartendorp
Ik voelde een rust over me heen komen die ik lange tijd niet gevoeld heb. Ik ben weer gaan voelen ipv denken, ik was vergeten wat dat was. De meditatie op zaterdagavond was een kleine break through voor mij, dank je wel. Het is echt een weekend ‘niet hoeven’, echt even stilstaan. Heel erg fijn.
Annemiek Gijsbers
Ik kwam wat voorzichtig binnen; op de 2e dag tijdens de meditatie heb ik onzekerheid de ruimte durven geven. Ik voel nu meer rust, meer contact met een dieper stukje in mezelf. Meer ruimte en vrijheid, verzachting en vollere zintuigen. Een fijne kleine oase, om echt even te kunnen vertragen, tot mezelf komen. De sfeer is laagdrempelig en warm. Ik ontdekte dat ik zo voorzichtig leef, en dat ik mezelf heb uit kunnen nodigen, en aangemoedigd gevoeld, om vrij te mogen zijn en leven. Dank je dat jij dit weekend gaf, je presence is heel fijn.
Sara Bouman
Het was een bewogen maar toch stil weekend. Het heeft me rust gebracht, ruimte in mijn hoofd, langzamer en liever kijken naar de wereld om mij heen. En het inzichten; ik gun mijzelf de liefde.
Iris Hanssens

'Ik voel meer zelfliefde en acceptatie'

Ik wil je bedanken voor je liefdevolle begeleiding van het afgelopen weekend. Je straalt rust, liefde en zachtheid uit en dat maakte dat ik me veilig voelde. Ik denk dat dat ook is wat de groep zo snel aan elkaar bindt en waardoor er een sfeer van acceptatie en vertrouwen heerst. DIt weekend was voor mij echt ontzettend waardevol; het lijkt precies te zijn wat ik nodig had om stil te durven staan en mijn gevoel toe te kunnen laten. Het raakt me ontzettend dit me lukte, juist binnen de groep. Omdat ik normaal juist bang ben mijn kwetsbaarheid te tonen in het bijzijn van anderen. Ik heb geleerd dat ik de stilte en leegte niet hoef te vrezen, maar dat ik deze mag omarmen. En ook, dat als ik overspoeld raak, ik altijd terug kan naar het nu door te vertrouwen op dat ik adem, en leef, op dat het goed komt..
Linda
Ik kwam binnen met mijn hoofd bij mijn werk en ik vroeg me af wat er los zou komen. Ik heb de gedachtenstroom goed tot rust laten komen, en veel geoefend met liefdevol en mild zijn naar mezelf en de ander. De plek van het weekend is prachtig, voelt als buitenland! Het eten is werkelijk verrukkelijk, alles biologisch en veelal plantaardig. En Karlijn is lief, rustig en heeft oog voor alles en iedereen.
Lotte de Bruin
Het was heel fijn, echt tijd om te landen. Ben zo blij dat ik de keus heb gemaakt om dit weekend bij jou te doen, bedankt voor alles! Fijne plek, prachtige omgeving, heerlijk eten, kundige begeleiding, balans tussen stiltemomenten en eigen ruimte om iets te doen was prima, de hele dag (heerlijke) thee en fruit, lieve groepsleden, de maaltijden en mooie wandelingen in stilte om echt tot jezelf te komen, kortom; top! Ja zeker! Je hebt het mooi neergezet met respect voor ieder die er was en daarmee een veilige en prettige sfeer gecreëerd. Daarnaast is het een mooie plek waar ik me helemaal thuis voelde.
Zoë van Burkom
Lieve Karlijn, dank voor deze bijzondere retraite en liefdevolle betrokkenheid. Woorden kunnen niet alles uitdrukken. Ik heb ervaren om door weerstand heen te gaan en ‘oordeelloos’ te kijken naar mezelf, en om te leren luisteren naar wat het leven duidelijk wil maken. Ik kon contact maken met een gelukkig en licht gevoel in mezelf, een heel blij gevoel. Het Slow Living Weekend heeft me geholpen met drempels overwinnen en grenzen verzetten. Super bedankt voor je steun en begeleiding bij moeilijke momenten.
Anita

'Ik heb het gevoel dat alles weer kan stromen door mijn lichaam, blokkades zijn weg.'

Prachtig, warm, veilig, vertrouwd, mogen zijn wie je bent. Alle emoties zijn voorbij gekomen, tranen over mijn wangen die ik er kon laten zijn, zo’n mooie ontwikkeling voor mij, maar ook een groot gevoel van dankbaarheid. Dit is echt een cadeau voor jezelf; vertragen, ontprikkelen, naar binnen keren in een prachtige omgeving met heerlijk eten. Het programma zit heel mooi en warm in elkaar. Lieve Karlijn, bedankt voor het warme, veilige en liefdevolle weekend. Het is echt een cadeau om in een prachtige omgeving de tijd voor jezelf te kunnen hebben. Niets moet, iedereen mag er zijn zoals zij is, en de meditaties zijn heel waardevol. Met veel liefde en aandacht neem je ons mee om de reis naar binnen te maken. Ik kom graag weer terug. Veel liefs.
Constance
De meditaties en mantra's die een hoop emoties raakten. Vooral; lieve Maria, ik hoor je, ik zie je en ik voel je, maakten veel los. En de prachtige piano muziek. Lieve Karlijn, wat fijn hoe jij dit weekend vormgeeft. Een mooie afwisseling tussen een programma en tijd om zelf in te vullen. De stilte ochtenden waren ook erg prettig om helemaal tot jezelf te kunnen komen. Bijzonder om te merken hoe open iedereen is met het Slow Living Weekend als verbindende factor. Dank je wel. Liefs.
Maria Pinto
Dit weekend heeft me gebracht dat ik niet verantwoordelijk ben voor gesprekken, gespreksstof en sfeer. Ik heb gemerkt dat ik in stilte zodanig kan functioneren en dat ik om hulp kan vragen en die ook krijg als het nodig is. Dat ik meer mag voelen in mijn lijf, dat ik dat richting mag gaan geven en dat het ook oké is om wel iets te ‘doen’. Karlijn weet het het Slow Living weekend op een minimalistische wijze te vatten waar Slow / vertragen over gaat. Dat je geen hippe instagram locatie met kasjmieren lakens en tafels vol bloemen nodig hebt om stil te staan en naar binnen te keren. Dat dat voor een prima budget op een prima accommodatie in een prachtige omgeving net zo goed, zo niet beter, ook kan. Haar aanwezigheid is zacht, zonder dwang en duidelijk. Ze is er als het nodig is en vertrouwt dat dat genoeg is. Haar oefeningen zijn zacht en liefdevol en lang genoeg om het te ‘begrijpen’ maar kort genoeg om kwelling te voorkomen. Dus juist voor de ‘instapper’ op het gebied van mindfulness/meditatie perfect.
Maxime van Ooij
Ik kwam wat gespannen binnen, bang voor wat er in me leefde en vooral gefocust op wat anderen vinden/denken/verwachten. Nu voel ik acceptatie en rust in dat wat er van binnen leeft. Ik voel me kalm en rustig en heb het gevoel alsof ik meer bij mezelf kan blijven in het contact met anderen. Acceptatie en liefde overheerst. Het was mooi dat ik mijn emoties kon toelaten zonder dit te willen verklaren, of zonder dat het te heftig voelde, dat het oké was.
Charlot

'Het geeft me rust, inzicht, zelfconfrontatie, ruimte, lucht.'

Vol nieuwsgierigheid aan dit weekend begonnen. Het laten komen, zoals het is. Het was heerlijk. Een cadeau aan mezelf. In een prachtige omgeving, (h)eerlijk eten. Ik ben een ervaring rijker en zeker ook een aantal inzichten. Een goede ‘reset’ om echt meer in het ‘nu’ te leven. En m’n zegeningen te tellen. Dank je wel Karlijn, dat je dit weekend zo rustig en duidelijk hebt verzorgd. Ook het duidelijke programma vond ik heel fijn. Liefs.
Petra Kies
Ik vond het heel spannend om hierheen te gaan. Ik heb mezelf dit weekend cadeau gegeven omdat ik sterk het gevoel had dat ik dit nodig had. De vragen waarmee ik worstel zijn niet ineens op miraculeuze wijze duidelijk geworden, maar het ervaren van deze rust in dit weekend was heel fijn. Ik heb ervaren dat ik mezelf blijkbaar toch de moeite waard vind. En dat ik vanuit dat besef stappen mag maken om beter voor mezelf te zorgen. Ik kwam gestresst, moe en met een vol hoofd binnen. Ik ga weer naar huis met een soort innerlijke rust.
Anne Meijndert
Dit weekend was echt een cadeau aan mezelf. Een moment waarin niets moet, maar alles goed is. Je verzorgt je innerlijke met de aandachtige meditaties en de overheerlijke maaltijden. De omgeving biedt rust. De stiltes vertragen je dag. Ik voel meer zelfliefde en acceptatie. Langzaam kwam ik steeds dieper tot mijn eigen gevoel. Dit gevoel zou ik graag willen blijven vasthouden. Ik zou er graag zo een paar dagen bij willen boeken. Bedankt voor dit liefdevolle weekend.
Sukming de Kruijf
Ik ben in een warm bad beland. Je kunt zijn wie je bent zonder oordelen en verwachtingen. Alles mag en kan, niets is gek. Vanaf het eerste moment voelde het goed en veilig. Het was soms best confronterend, ik dacht verder te zijn dan ik ben. Het gaf me rust, inzicht, zelfconfrontatie, ruimte, lucht. Een heerlijk weekend voor jezelf in een bijzondere accommodatie. Dank je wel.
Floor

'Ik heb het gevoel dat ik meer bij mezelf kan blijven in contact met anderen'

Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Dit weekend heeft me rust en bevestiging gebracht. Het programma was fijn. Moest wel onwijs wennen aan de stiltes, maar goed, voor een kwebbel als ik ook wel eens goed 🙂 Ga vooral door met dit mooie weekend!
Esther
Dit weekend was een groot cadeau aan mezelf. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb veel rust, ontspanning en zelfreflectie ervaren. Ik gun iedereen zo’n heerlijk weekend. Niks hoeft, alles mag, veel tijd voor jezelf en super lekker eten!
Jolan de Kok
Bedankt voor het super mooie weekend. Ik had tijd voor mezelf, en kon echt stil staan en vertragen. Bijzonder! met bewondering zie ik hoe jij Slow Living uitdraagt en deel. Uit zoveel rust, liefde en passie. Echt een gave. Het komt van binnenuit, dat straal je uit. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.
Emmy Colijn
Wat een onzettend fijn weekend. Karlijn heeft een mooie mix van activiteiten georganiseerd; prettige meditaties, prachtige wandelingen, fijne muziek en yoga. Daarnaast voldoende tijd voor jezelf, de ruimte om even niet mee te doen en bovendien een sfeervolle locatie en heerlijk eten. Aanrader!
Anne

'Het mooiste moment was in het bos, ik kwam in een staat waar ik nog niet was geweest.'

Dit Slow Living Weekend doet precies wat de naam zegt. Vertragen, naar jezelf luisteren, of je het nu allemaal wilt horen of niet. De rust en ambiance creëren een mystieke sfeer waarin je centraal staat. Elke beweging, gevoel en gedachte doet er toe. Fijne sfeer en natur. Even uitstappen en inchecken bij mezelf. Goede gesprekken met mijn hart en met de 'sisters' om ons heen.
Leonie Ham
Ik hoopte op innerlijke rust. Door de stilte, meditaties en de rust ben ik echt weer in contact met mezelf gekomen. Ik voel dankbaarheid, ontroering, verbinding. Ik zie en voel meer in mijzelf en van het leven om mij heen. Mijn mooiste ervaringen waren de deelmomenten, het bosbaden, de live piano muziek en de meditatie op zaterdagavond. Dank je wel, Karlijn, je bent een enorm fijn en bijzonder mens.
Yvet van Oers
Heerlijk; een verademing om niets te hoeven, aandacht te kunnen besteden aan eten, wandelen en mediteren en kunnen reflecteren op mijn leven in een inspirerende, warme omgeving met begeleiding die ruimte liet voor iedereen en aanwezig wanneer nodig. Het programma was precies goed qua activiteiten en momenten voor jezelf. Het voelde ook als een echte vrije keuze om wel of niet mee te doen aan activiteiten. De omgeving was zeer inspirerend en ontzettend mooi, voor mij een onbekend deel van Nederland. Het eten was heerlijk en wij als deelnemers zaten al snel op dezelfde golflengte.
Saskia van Liebergen
Heerlijke tijd voor ieder die daar behoefte aan heeft, door stilte te ervaren wat er speelt. Rust creëren en even offline zijn, ik heb echt een Slow Living weekend gehad.
Bo

'Ik ben in contact gekomen met een dieper laagje in mezelf'

2e keer Slow Living Weekend. Een bijzondere ervaring was na de visualisatie en pianomuziek, dat ik heel hard moest huilen terwijl ik opschreef waarom ik het waard ben om van te houden. Dat was een therapeutische ervaring. En daarna, dat jij er was. Heel erg bijzonder, fijn en ontroerend. Ik vond het ontzettend fijn, liefdevol en helend. Ik voel me beduidend rustiger en meer in balans dan toen het weekend startte. Bijzondere momenten met mezelf en anderen. Heel erg waardevol. Ik vind dit een erg mooie leerzame groei ervaring die ik meer mensen gun.
Afieke
Ontspannen, confronterend en prettig. Het weekend heeft me verstilling gebracht, en, inzichten; sommigen onverwacht, en ontmoeting. Dank je wel voor het fijne lange weekend, het was heerlijk. Genieten van deze prachtige omgeving. Daarnaast maakte jouw fijne, zachte begeleiding het heel waardevol.
F.
Ik raad het iedereen aan die behoefte heeft om de ruimte te ervaren naar signalen van hun lichaam te luisteren. Het programma is mooi in balans, reflectie moment voegde veel toe en de ruimte tussen het programma door was fijn.
Tessa
Ik heb het Slow Living Weekend ervaren als een warm bad voor lichaam & geest. Alle ruimte om jezelf te zijn, te ontspannen, te verwonderen in de natuur. Van de eerste minuut tot het laatste uur heb ik mij volledig op mijn gemak gevoeld. Alles mocht er zijn, bij mezelf en bij de rest van de groep. Ik had wat knopen te verwerken, die heb ik letterlijk dit weekend ontrafeld. Ik voel me helder en opgeruimd, en bevestigd dat ik helemaal op de plek ben waar ik hoor te zijn. Het was een fijn totaalpakket: de rust, stilte, ruimte om te zijn, natuur buiten, mediteren, voeding voor lichaam en geest: puur!
Maaike

'Mijn kinderen krijgen een betere versie van hun mama terug'

Het slow-living weekend heb ik als erg fijn ervaren. Karlijn straalde een en al rust en liefde uit. Ze zorgde direct voor een veilige, warme setting waarin iedereen welkom was. Ik heb ontzettend genoten van de accommodatie en de omgeving. Wat een fantastisch mooi bos en wat een heerlijke plek in de Refter. Het weekend heeft me de rust gebracht waar ik al een tijd lang naar op zoek was, het was echt even niets hoeven en alleen maar lief voor jezelf zijn. Goed voor jezelf zorgen met de fijne meditaties, de yoga, het heerlijke eten en de frisse buitenlucht. Met name de momenten in pure stilte vond ik erg fijn. Automatisch ging ik met meer aandacht bewegen, voelen, leven. Ik zou het weekend zeker aanraden! Het is een prachtige combi van samen zijn, samen ervaren en tijd voor jezelf. De locatie en Karlijn nodigen je uit om echt langzamer, aandachtiger te leven en liefdevol naar jezelf toe te zijn. Daar komt bij dat de meditaties erg fijn zijn, de yoga voor iedereen toegankelijk en het eten ontzettend lekker!
Myrthe Reede
Het was heerlijk tot rust komen... Thuisgevoel en een fijne groep. Had een nachtje langer gewild.
Suzanne de Moor
Ik vind Karlijn heel liefdevol, rustig en zeer empathisch. Dat maakt dat ze zeer benaderbaar is en het aanvoelde als dat zij een van ons, de deelnemers, was. Hierdoor heerste er een heerlijk ontspannen sfeer, waarin je het gevoel had dat alles mocht en niets hoefde. Ik vind haar onderscheidend doordat ze zo puur is. Karlijn leeft, in mijn ogen, het leven op de manier die zij zo graag aan ons wil meegeven, waardoor ze een voorbeeld is. En hierdoor is ze met haar enthousiaste, liefdevolle en warme energie steeds weer in staat om mij recht in mijn hart te raken.
Carina Voordenhout
Dank je wel voor dit heerlijke weekend. Jouw fijne begeleiding, de prettige groep, het heerlijke eten en de mooie omgeving hebben me opgeladen. Het stil zijn was in het begin confronterend, later juist ook fijn. De stilte heeft me veel gebracht. Even helemaal niets hoeven! Het heeft me doen beseffen dat ik ook na dit weekend de dingen met meer rust en aandacht wil doen. Ook de locatie was fijn. Ik kijk dankbaar terug op dit mooie, waardevolle weekend.
K.

'Mijn gedachtenstroom is tot rust gekomen'

Het stilte weekend was een fijne ervaring. Karlijn dit soort evenementen is je op het lijf geschreven: warm, respectvol en energiek. Alles was in balans, waardoor overgave gemakkelijk volgde. Nogmaals dank je wel!!!
Astrid Zwetsloot
Ik kwam de dag erna op mijn werk en terwijl ik er liep, voelde ik dat ik dicht bij mijzelf was. Ik voelde mijzelf zo duidelijk in mijn kracht. En dat voelde zo fantastisch en nu nog heb ik dat gevoel. Het weekend heeft me nog meer rust gegeven, het besef dat ik eigenlijk weet en voel vanuit mijn hart wie ik ben en wat ik kan en wil. De stilte vond ik erg fijn, hellemaal bij jezelf zijn. Het is een mooie beleving in een prachtig weekend verpakt. Een cadeau voor jezelf.
Lieneke Fluit
Heerlijk weekend gehad. Lekker tot rust gekomen en weer beseft dat ik mijn dagen te vol wil proppen, ondanks dat ik daar echt al stappen in gemaakt heb. Heerlijk geslapen, genoten van het eten, lekker lui geweest. Weinig mobiel en geen ipad en laptop. Fijn. Vandaag direct thuis gestart met ochtendmeditatie en yoga, kaarsje aan, muziekje aan. Fijn. Verder, heerlijke bedden, lekker puur eten heel smaakvol, fijne begeleiding, prachtige locatie (binnen & buiten), lekker jezelf kunnen zijn.
Desiree Boerema
Wat een fijn weekend. Een echte break van alle drukte van alle dag. Voor mij was vooral het even stilstaan en beseffen wat je hebt belangrijk, dat is zeker gelukt. Dank je wel voor de fijne begeleiding, en mooie wandelroutes. Ik miste een klein beetje de actieve yoga maar al het andere maakte dat ruimschoots goed.
Selina Meeng

'Ik begrijp Thich Nhat Hanh, Eckhart Tolle en Jan Gerutz ineens écht, ik voel het.'

Het was fantastisch. Ik ervaar nu zoveel rust in mijn hoofd en lijf. Karlijns stem, het aansteken van de kaarsen, het olie ritueel, de piano en de mindful yoga waren erg fijn. Bij Karlijn voel je je direct op je gemak. Ze heeft de natuurlijke gave om aan te voelen wat de ander nodig heeft en draagt bij aan nieuwe balans.
P.
Het was geweldig. Bedankt voor de prachtige omgeving, een hele mooie plek om te verblijven, heerlijk eten, de liefde en de verbinding die ik dit hele weekend heb gevoeld met jullie allemaal. Het was fijn om heel veel samen te zijn, het was ook fijn om me zo, als ik daar behoefte aan had, terug te kunnen trekken, zonder dat iemand anders daar een oordeel over uitsprak. Ik vond het heerlijk. Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb de terugreis gebruikt om weer aan de drukte te wennen
Hilda Huisman
Het was een heerlijk, ontspannen en fijn weekend. Er hing een oase van rust met fijne mensen. Ook was het heel fijn dat je niks verplicht bent, om aan alle activiteiten mee te doen bijvoorbeeld. Doen wat jij wilt en wanneer. Ik vond het fijn om eigen invulling aan de dag te geven zonder daar een schuld gevoel bij te hebben. Ook vond ik het fijn dat alle maaltijden in stilte waren, zo kwam ik tot mezelf.
Ingeborg Nieuwpoort
Fantastisch! Rust en opladen. Tot jezelf komen en in een herboren lichaam huiswaarts. Het fijnste was de rust, de vrijheid, de locatie, ruimte om te nietsen veel slapen en heerlijk eten.
Lonneke

'Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf'

Het slow weekend was heel fijn.... Veel stilte.....mediteren.....wandelen......lezen......heerlijk eten.......praten......dit allemaal samen of alleen......niets moet alles mag.....Karlijn heeft het met heel veel gevoel mooi begeleidt....al met al zeker de moeite waard...
Dorothe
Het was een ontspannend weekend. In een inspirerende omgeving met allemaal lieve en mooie mensen. Ik heb oprecht genoten. ❤
Carola Scholten
Het was weer heerlijk (dit was mijn 3e keer), even rust terug naar mijzelf los van het gewone leven. En jij bent de rust zelve en ook zo zacht, lief voor iedereen. Een prachtige "leiding" vol met respect voor de ander. Ik vond de stilte met de maaltijden erg fijn, stilte heerlijk. Ook merk ik hoe fijn het is dat je alleen gaat, geen sociale verplichting naar b.v je vriendin of zus. De omgeving en de plek zijn fantastisch!
Lieneke